Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šišky z bramborové kaše
Mrkvová oříšková bábovka
Halušky se zelím a vařeným masem
Tvarohový dort s malinami II.
Chlebová pečeně
Tvarohové knedlíky plněné ovocem
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Rychlá vajíčková pomazánka s…
Plněné ořechové rohlíčky
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki