Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodový piškot s pudinkem
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Dýňový kompot s ananasovou šťávou
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Drobenkový koláč s rebarborou
Pravé italské těsto na pizzu
Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Krevety Pil Pil
Okurkový salát s Kyškou
Krémová kari polévka s kuřecím masem
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou