Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí polévka s kapáním
Piškotová bábovka s kokosem
Nokerle s vajíčkem
Penne quattro formaggi
Vajíčková tlačenka
Adžika masovo-zeleninové ragú
Jahodovo-smetanové řezy
Jednoduché švestkové knedlíky -…
Kynuté buchty z remosky
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou