Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Fazolky po staročesku
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Amorův jablečný řez (koláč)
Pikantní bezmasé rizoto se sýrem
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Broskvové (meruňkové) muffiny
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Smažený bílý chřest
Gulášová polévka
Jihočeská „pucková“ polévka
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Křupavý jarní salát
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Mrkvový koláč s ricottou
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink