Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Víkendová omeleta
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Dětský dvoupatrový dort
Hranolky se sýrem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Citronový dort (řezy) s želé
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Těstoviny s rajčatovou omáčkou
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki