Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kokosky
Kuřecí čtvrtky po pražsku
Králičí stehna pečená velmi pomalu
Vepřový steak s hranolkami
Boloňský guláš na zítra
Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …
Dušená hovězí kližka
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…
Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki