Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí pizza podle Míši
Vykrajované měsíčky
Nepečený karamelový dort s ricottou a…
Kokosová rýže se skořicí
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Špenátová polévka s krutony
Zapečené brambory se špenátem a…
Bezinkový džem (rosol) - květový
Hrášková polévka se šunkou
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…