Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečená kuřecí prsíčka
Odpalované větrníčky s vanilkovou…
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Tvarohový koláč s meruňkami
Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Zapečené brambory s brokolicí a…
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Kynuté makové buchty
Letní těstoviny
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort