Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninová směs na špagety
Malinový dort - hit všech oslav
Dietní bramborový salát bez majonézy…
Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Piškot s meruňkami a želatinou
Mrkvovo-medový koláč s pomerančem
Čočkový salát se zeleninou
Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki