Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlá čína
Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…
Smažené plněné kapustové listy …
Čokoládový dortík
Špenátové těstoviny se sýrem -…
Šunkovo-sýrové karbanátky
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Hovězí po burgunsku
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki