Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Lučinovo-nivová pomazánka
Rebarborový koláč s pudingem
Patizonové nudličky s masem
Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…
Borůvkový dezertík I.
Zeleninový vývar
Lehké Cookies
Květáková polévka v chlebu
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Cukeťák z trouby