Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohová štola s rozinkami
Kremeše s pudinkovým krémem
Avokádová pomazánka II.
Kuřecí maso na řecký způsob
Palačinkové řízky s bešamelem
Kuřecí nudličky v pepřové omáčce
Kávový dort (řez) s pudinkem
Kefírový koláč s ořechy
Rohlíčky a pletýnky
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki