Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pudinkové řezy
Milánské špagety ala zuzanka
Škvarkové pagáčky
Americký hamburger z vyzrálého…
Jednoduché piškotové kornoutky
Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky
Domácí šátečky (nejen) s tvarohem
Sušenky z ovesných vloček s kokosem
Banánová roláda s pudinkovým krémem
Rizoto s masem
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky