Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Béřovický králík
Bramborák z chleba
Buchty - těsto z domácí pekárny
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Ledový salát s česnekovo-koprovou…
Dietní buchta
Česnekové knedlíčky (nočky) ze…
Pečené kuřecí žaludky
Bramborovo-žampionová polévka na dva…
Grilovaný kuřecí kebab
Vepřová panenka v bylinkách se…
Zapečené lečo
Hrnkový koláč s drobenkou a blumami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Buřty na pivě
Švestková povidla
Ratatouille IV.
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou