Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Italské těstoviny
Kuřecí maso v sýrové omáčce
Linecká velikonoční vejce II.
Tvarohový dort se strouhanou čokoládou
Banánovo-čokoládový vláčný koláč
Houskový knedlík z domácí pekárny
Domácí čokoládová zmrzlina
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s…
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Vietnamská polévka
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky