Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslový ležák proti depresi
LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM
Bábovka tvarohovo-tvarohová :-)
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Čevapi
Koláč s hruškovým / jablečným…
Losos na pomerančích
Kuře / králík na zelenině (nejen) z…
Sernik neboli tvarohový dort od Jirky…
Cibulačka s toasty
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem
Čerstvé kimchi