Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablkový koláč od Alice
Masarykovo cukroví
Švestkové knedlíky II.
Octové těsto místo listového
Smažené vepřové kousky s cibulí na…
Čínská sladkokyselá omáčka
Krůtí křídlo pečené na houbách
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Vepřová panenka v hořčičné krustě
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Zapečené lečo
Souvlaki s tzatziki
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Ovocné tiramisu do skleničky