Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Klasická vánoční štóla
Sardelové chlebíčky
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Klasické palačinky
Roštěná mé babičky
Jarní vývar s nudlemi a zeleninou
Tuňáková pomazánka VI.
Raubířovy zapečené těstoviny
Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami
Kuře na paprice
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem