Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gratinovaný losos
Kretské tzatziky
Babiččin falešný tatarák
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Lehký těstovinový salát s tuňákem a…
Houbové placičky s rýží
Česnekové bramborové knedlíky s…
Jednoduchý meruňkový koláč
Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný
Řecký salát s cizrnou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Tzatziki
Lehký levandulový sirup
Cuketová bábovka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…