Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Staročeské zelníky s bramborami
Tvarohové šátečky na sladko i na slano
Avokádo zapečené se sýrem
Ořechové řezy ledové - cukroví
Výborný losos
Tvarohová pomazánka s ředkvičkami
Cannelloni s boloňskou omáčkou a…
Buchta (koláč) z přesnídávek -…
Vajíčková pomazánka Rabat
Kuře na paprice
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem