Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchty
Píchaná buchta
Kuře na pomerančích
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Celer s uzeným masem - zapékaný
Grilované obří krevety
Bylinkový chléb (DUKAN)
Bramborové knedlíky s vekou
Kuřecí prsíčka se žampiony
Kaplická cmunda
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem