Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelenina v pánvi
Kuřecí řízky v jogurtové marinádě
Hermelínové brambory
Třené houskové knedlíky (nekynuté)
Jogurtová krkovička zapečená s…
Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…
Cibulovo-česnekové plátky
Játrová směs se zeleninou
Bramborové knedlíky sypané cibulovo…
Krůtí kostky na ajvaru s těstovinami
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…