Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkvánky
Zapečené brambory se šlehačkou
Kuřecí křidélka - ideální na párty
Italské masové kuličky se špagetami
2x křenová omáčka se smetanou
Mrkvový koláč BILLA
Výborný těstovinový salát s vejcem
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Bramborovo-špenátová polévka
Topinky s ricottou a grilovanou…
Trhané vepřové
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Čokoládová buchta z cukety
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…
Gazpacho - andaluská zeleninová…