Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šafránová rýže
Vepřová játra na smetaně
Kastrůlkové ražniči
Vdolky paní Slávky
Rychlý lahodný tvarohový koláč
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Zeleninový salát s rukolou a opečenou…
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…