Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka z droždí a vajec
Veselá prošívaná deka
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Celerový salát - zdravě a chutně
Kávový dort s kávovou šlehačkou
Tvarohový koláč s třešněmi III.
Jablečný krémový sen - řez
Pizza bolognese
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.