Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zavináče
Těstoviny s brokolicí raz dva
Kuřecí nudličky v sladkokyselé…
Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Chuťovky (jednohubky) z listového…
Kmínové přírodní filety
Extra čokoládové muffiny
Dort z OREO sušenek
Havajské kuře huli huli
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě