Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Meteník
3x3 - těstovinový salát
Nové brambory s česnekovým máslem a…
Cuketové lečo s paprikou a klobásou
Fazole s kroupami a slaninou
Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…
Izraelský hummus
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Těstoviny s pečenými rajčaty
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi