Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cannelloni se špenátem
Zapečené brambory se smetanou
Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…
Losos na špenátové peřince
Vdolky paní Slávky
Prdelačka z jelítka - jíšková
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Vepřová líčka na červeném víně s…
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…