Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kynutá bábovka s kakaem
Kynuté lívance mojí babičky
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Pudinková bábovka II.
Dort srdce
Jednoduché pivní staročeské řízky
Ovesné placičky s brokolicí
Krémová omáčka s kuřecím masem a…
Jednoduché švestkovo-makové kynuté…
Řecký salát s cizrnou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Tzatziki
Lehký levandulový sirup
Cuketová bábovka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…