Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sýrová pórková polévka
Česnečka z uzených kostí
Zemplínský koláč
Mřížková tvarohová buchta
Melounové jednohubky (salát)
Krkovička po cigánsku
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Čokoládový dort V.
Jahodové lívanečky II.
Rychlá mexická fazolová polévka
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Brokolicová polévka se sýrem a…
Dort Míša
Palačinky se šunkou a vejci