Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Balkánský salát
Nakládaný bůček
Nejfalešnější svíčková
Rýže se zelím a mletým masem
Zavařenina z višní a ořechů s…
Bílá polévka z hlívy ústřičné
El Paso Kořenící směs na fajitas…
Kuřecí zapečené s rajčaty a…
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Krémové lečo
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi