Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Apple pie
Cuketový dort
Vánoční likér z ledových kaštanů
Škvarkové placky rodinné
Rychlá ovesná kaše ke snídani
Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…
Jehněčí kotletky & karotky na…
Čokoládové suflé
Dušená krkovička se zeleninou
Francouzské brambory podle časopisu F…
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem