Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolicový koláč
Pravý upírský bramborák
Balkánský salát
Šťouchaná buchta
Hermelínová omeleta
Jablečný koláč s tvarohem
Bílý roládový dort
Hovězí na kari s česnekem
Hrášková polévka se šunkou
Voňavé batátové karí
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Čokoládové crinkles
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Sněhové pusinky
Klasický recept na polevu na perníčky
Rumové kuličky s kokosem