Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chlebové placky
Čínské nudle s masem a žampióny
Dobrý makovec
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Lahodná cizrna s česnekem
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Měkké sušenky s čokoládou
Hermelínové řízky
Letní těstoviny
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem