Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krevety na česnekovém másle
Lístkoví šneci se sýrem
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Špekové knedlíky v alobalu
Bramborové noky s dušeným kysaným…
Vaječné placičky se sýrem a šunkou
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Lehký jemný ovocný dort
Caesar wrap
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.