Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Bílá čokoláda do formiček
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Koláč z podmáslí
Tradiční trdelník
Palačinky se šunkou a vejci
Citronovo-makové muffiny
Jemná česneková pomazánka
Pečený bůček
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě