Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Cannelloni se špenátem
Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli
Zapečená (nejen) krůtí játra
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Vajíčkový salát se salámem
Jablkový páj
Karbenátky po našem
Řízky z hlívy
Rolovaná krkovice à la porchetta
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…