Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cuketová polévka se salámem
Linecké třené cukroví I.
Tvarohová štola s rozinkami
Jablečná přesnídávka z papiňáku
Zapečené brambory se špenátem a…
Hermelínová pomazánka nebo salát se…
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Bábovka s rebarborou - hrníčková
Salát z pekingského zelí - zdravě a…
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč