Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sekaná s kuskusem
Bavorské vdolky z domácí pekárny
Sýrové koláčky z listového těsta
Drobenkový mazanec (bochánek)
Cuketové lečo s paprikou a klobásou
Dvoubarevný smetanový piškotový dort
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Pomerančový sorbet
Okurkovo-špenátové smoothie
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč