Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou
Těstovinový salát s tuňákem IV.
Pomazánka "hned pryč"
Kuře s kysanou smetanou
Posvícenské koláčky
Křenová pomazánka z červené řepy
Langoše jednohubky
Okurkový salát na uskladnění
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Mexická kuřecí polévka
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli