Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smetanovo kokosový jablečný moučník
Dětská pomazánka
Avokádová pomazánka II.
Kořeněná panenka - grilovaná
Bramborovo-sýrové lívance
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Celerový salát - zdravě a chutně
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Česneková pomazánka s řeckým jogurtem
Kuřecí piccata
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč