Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí rolky se zeleninou
Hraběnčiny řezy II.
Zapékaná kapusta s rýží
Míchaná vejce s avokádem
Ovocný salátek
Pečená zelenina - výborná
Čoko cupcakes
Brambory s kapustou a sýrem - zapečené
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort