Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablečný koláč
Šlehačkový mramorový beránek
Pudinkový dort z listového těsta a…
Jablečný koláč IV.
Fazolové lusky s rajčaty
Výborné koblížky z trouby
Bezmasé těstoviny - výborné
Boloňské fazole pro vegany
Bramborový chléb
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pórková polévka s cizrnou
Pečené kuře s nádivkou
Andělský dort
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies