Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vajíčkový salát
Banánový koktejl
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Tvarohový koláč s třešněmi III.
Dušené hovězí na pivu s mrkví
(nejen) Jablkovo - vločkový koláč
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Kynutý koláč s tvarohem
Avokádová pomazánka na toasty
Losos na másle a limetách se…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest