Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelňačka tety Vandy
Květákový nákyp
Škvarkové placky rodinné
Palačinky s jahodovým přelivem
Mazanec z domácí pekárny
Beránek ze šlehačky
Pikantní špagety s kuřecím masem,…
Kuře v solné krustě
Kuřecí steak ze stehna ala čína
Restované žampiony s bramborami a…
Tudelská zeleninová polévka
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky