Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králík jako od babičky
Maková buchta - skvělá a rychlá
Kuřecí kousky s hořčicí
Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem
Telecí medailonky s parmskou šunkou a…
Kapustová polévka s vločkami a…
Těstoviny se špenátem, brokolicí a…
Šlehačkový dort s banány
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Penne s tuňákem a kukuřicí
Sirup ze smrkových výhonků
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení