Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Maďarský paprikový salát
Pepřový dip
Koláč z pekla
Houby na kyselo bez zavařování
Masarykovo cukroví z Krkonoš
Kuřecí stehýnka na medu II.
Květákový salát (nejen) s vejci
Špagety s baby špenátem, rajčátky a…
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Indický špenát se sýrem halloumi
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou