Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jogurtový chléb
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…
Spaghetti con polpettini
Nadýchané špenátové lívance
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Farmářská polévka
Grilovaná krkovička se zeleným…
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí