Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kachna plněná brambory
Domácí kečup
Bramboráky sváteční
Kuskus se zeleninou a červenou čočkou
Závin z listového těsta se zelím a…
Kuřecí prsa obalované v chipsech
Fazolky s kari rýží a masovými…
Jednoduché rybízové muffiny / koláč
Zaječí paštika s cibulkou
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki