Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené flíčky se šunkou
Fofr bublanina
Labužníkova kuřecí stehna
Kremeše s pudinkovým krémem
Meruňkový koláč se smetanovou peřinou
(nejen) Hořčicové řízky
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Svíčková na smetaně podle Richarda…
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Rybičková pomazánka
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou